El “què diran”?

Us passa que no feu alguna cosa pel “què diran”?

Heu de saber que quan es té present el ”què diran” s’actua en contra d’un mateix/a. De fet, deixem de ser nosaltres mateixos/es per passar a actuar segons un suposat patró de comportament que en algun moment hem cregut que és més vàlid o millor.

Amagar la teva manera de ser o frenar allò que vols fer et porta a la no evolució. El “què diran” et tanca en tu mateix/a, et limita i et condiciona la teva vida. Si alguna cosa t’atura que sigui haver trobat el teu propi límit i no pas el “què diran”.

Davant d’això cal escollir entre mantenir-se en una falsa zona de seguretat o bé arriscar i fer allò que desitges. Si optes per arriscar caldrà vèncer la por i abraçar la vida amb tota la seva complexitat.

La diferència és gran: què pots arribar a fer o ser si et deixes portar per tot allò que faries? On et quedes amb el “què diran”?

Les pors que no afrontes es converteixen en els teus límits. Connecta amb tu i prioritza’t. Viu la vida tal i com desitges viure-la.

A teràpia s’aposta per l’evolució de cada persona i per deixar enrere tot allò que et limita o t’obstaculitza. Enforteix la teva autoestima i travessa els falsos límits.

a-qui-4

Publicat per estersoterasfont

Psicòloga Ester Soteras Font Psicoteràpia per adolescents i adults

Deixa un comentari