El meu cos envelleix… què faig?

En la societat en què vivim és molt important la imatge. Des que es van iniciar els retocs estètics, hi ha qui es creu que la imatge s’ha de mantenir immòbil al pas del temps, com si no ens poguéssim permetre l’envelliment. Aquestes persones viuen amb frustració, insatisfacció i descontentament una simple arruga! I jo em pregunto, què significa una arruga? Que superem anys i encara estem vius! Per desgràcia no tothom té la sort d’aconseguir unes bones arrugues ja que es triga més de mitja vida a tenir-les.

Les arrugues indiquen vivències de tots colors, experiència i saviesa. L’envelliment natural del nostre cos hauria de ser admirat i no pas rectificat.

Admirar cada arruga implica fer una nova mirada a la nostra imatge per admetre que encara estem vius. Admirar cada arruga implica que ens dobleguem davant la vida i l’envelliment natural del nostre cos sense rectificar les seves sàvies marques del temps. És veure la nostra imatge com si d’una obra d’art es tractés.

L’obsessió estètica et pot portar a múltiples operacions sense obtenir la satisfacció buscada. No caiguis en la cerca d’un imatge irreal i molt menys en la cosificació.

a-qui-4

Publicat per estersoterasfont

Psicòloga Ester Soteras Font Psicoteràpia per adolescents i adults

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: